Monday, June 17, 2019

παγουρι ταπερ

Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι όσοι επιμένουν στην ύπαρξη «προληπτικής γραμμής στήριξης» στο όνομα μιας μικρότερης επιβάρυνσης μέσω των επιτοκίων στις αγορές, εισηγούνται ένα επιπλέον πολύχρονο ενδεχομένως μνημόνιο και μια σκληρή και συνεχή επιτήρηση μέσω αξιολογήσεων.


Συνεχίζοντας άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση, ότι υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει πραγματική «καθαρή» έξοδος της χώρας από τις μνημονιακές δεσμεύσεις τον Αύγουστο, παραγνωρίζει την επίτευξη όλων των προϋποθέσεων του οδικού χάρτη για μια τέτοια επιλεγόμενη ως καθαρή έξοδο, και τις δηλώσεις και εκτιμήσεις των διεθνών παραγόντων, των οικονομικών οίκων και των δανειστών - θεσμών που συνηγορούν σ' αυτή την άποψη.


ξενοδοχειο νωντας χανια

το σχολειο χατζηφραγκετα

παγουρι ταπερ

Κατηγόρησε επίσης την αντιπολίτευση για αμηχανία, νευρικότητα, ρητορική χωρίς επιχειρήματα, και κινδυνολογία αντί, όπως είπε, της πραγματικής συζήτησης για την «Ελλάδα μετά», για το παραγωγικό και καταναλωτικό πρότυπο που θα υποστηρίξει μια βιώσιμη ανάπτυξη και θα αποτρέψει το πισωγύρισμα της χώρας σε μοντέλα χρεοκοπίας.


παγουρι ταπερ

«Αυτό όμως είναι το πεδίο στο οποίο θα κριθούν όλες οι επιλογές για τη θέση της χώρας και για το ρόλο της μέσα σε μια Ευρώπη που είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει ριζικά και να τερματίσει τη στρατηγική της λιτότητας και την απαξίωση της κοινωνικής αλληλεγγύης ως κεντρικού στοιχείου συνομολόγησης και ύπαρξης της ίδιας της Ε. Ε».


Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ είπε πως «δυστυχώς στις αντιφάσεις και την προτεινόμενη αμηχανία που εκδηλώνονται σε μέρος των πολιτικών ελίτ της FYROM καθώς προχωράει η διαπραγμάτευση, αντιστοιχούν κινήσεις και προϋποθέσεις που τίθενται είτε λόγω ιδεολογικών εμμονών είτε λόγω τακτικίστικων κομματικών υπολογισμών σε πολιτικές δυνάμεις της δικιάς μας πλευράς» και πρόσθεσε ότι οι υπερβολές έχουν σαν συνέπεια να ανεβαίνει συνεχώς ο πήχης για τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις μιας ενδεχόμενης συμβιβαστικής λύσης της Ελλάδας με τη FYROM».


Ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η τακτική αυτή για την οποία ανέφερε ότι διατρέχει οριζόντια όλο το πολιτικό σύστημα σημαίνει στην πραγματικότητα «μη λύση» και τόνισε:



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

No comments:

Post a Comment