Monday, June 17, 2019

αεροπλάνο λειτουργία

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
ζησης σκαρος
αεροπλάνο λειτουργία
αεροπλάνο λειτουργία

Ως προς τις διαφορές του με τους συνυποψηφίους του τόνισε ότι: «όλοι έχουμε τις διαφορετικές αποχρώσεις μας, αλλά έχουμε μια κοινή ταυτότητα: όλοι υπερασπιζόμαστε την ανάγκη να υπάρχει μια μεγάλη κεντρώα προοδευτική παράταξη στον χώρο».


Ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε ότι «οι πόρτες του νέου κινήματος θα είναι από την μεριά μου ανοιχτές γι'αυτό που ονομάζουμε παραγωγική δημιουργική Ελλάδα». Πρόσθεσε όμως ότι «δεν θα πρέπει τα κόμματα να συγκροτούνται μόνο από παλιά υλικά και παλιό δυναμικό αλλά θα πρέπει να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο ποσοστό νέοι άνθρωποι και δεν εννοώ μόνο ηλικιακά». Μάλιστα υπογράμμισε ότι ένας από τους στόχους του είναι «η συμμετοχή των γυναικών στο καινούργιο κόμμα να είναι 50%».


πατρα μπεστ

Μιλώντας για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει διαφάνεια ως προς το τι συμφωνήθηκε για τη Σούδα, ενώ κάλεσε τον κ. Τσίπρα να φέρει το θέμα στη Βουλή έτσι ώστε να μη γίνει τίποτα κάτω από το τραπέζι. Όπως είπε: «περιμένουμε μια υπεύθυνη απάντηση από την κυβέρνηση για το ερώτημα τι θα γίνει με τη Σούδα. Δηλαδή να ξέρουμε τι έχουν βάλει στο τραπέζι και τι περιμένουμε. Ελπίζω να μην ακολουθήσουν τον δρόμο της αδιαφάνειας και να γίνουν όλα φανερά. Η βουλή να αποφασίσει, να εγκρίνει και βέβαια δια της βουλής ο κόσμος να μάθει τι γίνεται».


Αναφερόμενος στις προτεραιότητές του για τη χώρα ο Σταύρος Θεοδωράκης στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη αποκομματικοποίησης του κράτους. Όπως είπε: «Πιστεύουμε σε ένα Δημόσιο που δεν θα υπάρχει κομματική μπότα. Πρέπει οι δημόσιοι υπάλληλοι να απελευθερωθούν από τη ματιά του προϊσταμένου - κομματάρχη. Και θα πρέπει να εμπιστευθούμε τη δημόσια διοίκηση. Πήγα χθες στο ΑΣΕΠ, ένα όργανο που, όταν δημιουργήθηκε από τον Σάκη Πεπονή, είχε δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις. Σήμερα κανείς δεν αμφισβητεί τη λειτουργία του. Εμείς λοιπόν προτείνουμε - και το συζήτησα με τον πρόεδρό του - ότι το ΑΣΕΠ θα πρέπει να επεκτείνει τις αρμοδιότητές του, οι προαγωγές στο Δημόσιο να γίνονται από το ΑΣΕΠ και να μην υπάρχει παρέμβαση του εκάστοτε υπουργού και του εκάστοτε κόμματος».



https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

No comments:

Post a Comment