Thursday, June 20, 2019

κατωγι μετσοβου

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html
map of south america peru highlighted
κατωγι μετσοβου

Ο νέος απολογισμός ξεπέρασε τον υψηλότερο αριθμό νεκρών που έχει θρηνήσει στην ιστορία της η Πολιτεία εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, ο οποίος ανάγεται στο 1933, τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή ο Κόρι Χόνι, ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ.


κατωγι μετσοβου

Στο μεταξύ, πάνω από 250.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολή να εγκαταλείψουν τις εστίες τους σε μια τεράστια έκταση κοντά στο Σακραμέντο, την πρωτεύουσα της Πολιτείας των δυτικών ΗΠΑ, καθώς και στον πασίγνωστο τουριστικό προορισμό Μάλιμπου.


Οι πυροσβέστες συνέχιζαν την Κυριακή τη μάχη για να περιορίσουν τις δύο μεγαλύτερες πυρκαγιές, στα δύο άκρα της Πολιτείας: την αποκαλούμενη Camp Fire, στην Κομητεία Μπιούτ, στον βορρά - και τη λεγόμενη Woolsey Fire, γύρω από το Λος Άντζελες και το Μάλιμπου, στον νότο, όπου δύο πτώματα βρέθηκαν στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου.


Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε άλλο ένα πτώμα να μεταφέρεται μέσα σε μπλε σάκο από τις αρχές στη Μαγκάλια, κοντά στην πόλη Πάρανταϊς, ενώ σωστικά συνεργεία βρήκαν ένα θύμα κοντά σε πολλά αυτοκίνητα πάνω σε έναν δρόμο κατά μήκος μιας φυτείας κάνναβης.




nel lines εκλεισε

No comments:

Post a Comment